Vítejte! Abyste se u nás cítili jako doma, našli vše rychle a na svém místě, používáme cookies. OK
Ještě nemáte svoji Srdcovku?
Je to lehké, stačí si jen vybrat.
0
Kašpárek je smutný
Váš košík je prázdný

Spolehlivá ochrana osobních údajů

Vážíme si Vás i všech údajů, které nám svěříte, a proto s nimi zacházíme řádně dle zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost Kašpárek spol. s r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost. Kašpárek spol. s r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze.


Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Při vyplňování objednávkového nebo registračního formuláře na stránkách poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

Váš souhlas

Používáním internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech po neurčitou dobu. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel publikovány.

Zároveň dáváte souhlas se zasláním registračního mailu, kde budete upozorněni na některé možnosti  nákupu v tomto obchodu.

Cookies vám usnadní nákup

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu a jednoduchému prohlížení webu. Díky nim:

  • Dokončíte nákup snadněji a pohodlněji. Prohlížeč si zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.
  • Rychleji se dostanete k oblíbenému zboží na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě u nás.
  • Nejdřív uvidíte to, co vás zajímá nejvíc, a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné.
  • Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat vaše potřeby od potřeb jiných návštěvníků webu tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Ničeho se však nebojte, na základě těchto informací vás nedokážeme identifikovat.
S cookies je prohlížení webu jednodušší

Používáme cookies, abychom náš web upravili podle vašich potřeb a umožnili vám jeho jednodušší procházení. Dalším procházením našeho webu, aniž byste změnili nastavení svého prohlížeče, nám tím dáváte souhlas s používáním cookies na našem webu.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Samozřejmě máte možnost přijímat nebo odmítat cookies úpravou nastavení svého prohlížeče. Po zákazu cookies se však může stát, že nedokážete používat všechny interaktivní vlastnosti našeho webu. Další informace o cookies si přečtěte na Wikipedii.

Pokud používáte různé počítače na více místech, upravte si podle svých potřeb nastavení každého prohlížeče. Bližší informace o prohlížečích a způsobu nastavení pro soubory cookies najdete na následujících webových stránkách:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Android

 

 

 

 

 

 

 

Napište nám